این روزها پروژه های عظیمی همچون سد سازی، پل سازی، برج سازی و … از جمله فعالیت هایی است که تنها با کمک ماشین آلاتی همچون جرثقیل انجام می شود. در واقع پیشرفت کاری در صنایع ساخت و ساز تنها با استفاده از جرثقیل امکان پذیر خواهد بود. شاید برایتان جالب باشد اما بهتر است بدانید آسانسور نیز به عنوان یک جرثقیل است که با توجه به ساختاری که دارد از قابلیت خوبی در جابه جا کردن افراد و وسایل مختلف برخوردار است.
بنابراین بدون جرثقیل فعالیت های روزمره انسان مختل خواهد شد که می توان این امر را در وابسته بودن فعالیت های روزمره انسان به جرثقیل دانست. البته با توجه به عملکرد بالای جرثقیل در تسریع پروژه های موجود در صنایع، انواع متنوعی از جرثقیل موجود است که هر کدام با توجه به کاربردهای منحصر به فردی که دارند موجب تسریع فعالیت های کاری در پروژه های مختلف می شوند. کاربرد جرثقیل سنگین هم در تحمل وزن بالای بار است که به راحتی بارهای مختلف را با توجه به وزن سنگینی که دارند جابه جا می کند.
ما در این مقاله به صورت کامل در مورد کاربرد جرثقیل سنگین چیست؟ صحبت می کنیم تا اطلاعات شما در این زمینه بالا برود و در انتخاب آن دچار شک و تردید نشوید، با ما همراه باشید.
کاربرد جرثقیل سنگین چیست؟
جرثقیل های سنگین قابلیت جابه جا کردن بارهای مختلف را دارند. در واقع این نوع ماشین آلات بارهای مختلف حداقل 25 تا 30 تن را به راحتی جابه جا می کنند. البته ظرفیت باری جرثقیل سنگین تا بیش از 160تن نیز هست. یکی از کاربرد جرثقیل سنگین در ساختمان های 10 طبقه به بالا است. از طرفی برای انجام چنین پروژه هایی، جرثقیل سنگین باید از ضریب ایمنی خوبی برخوردار باشد تا سلامتی کارکنان و کارگرانی که در محیط هستند به خوبی حفظ شود.
ما انواع متنوعی از جرثقیل سنگین موجود است که هر کدام نیز کاربردهای متنوعی دارند که در ادامه بیان می کنیم.
معرفی انواع جرثقیل سنگین
هر کدام از جرثقیل سنگین با توجه به ساختار کلی و قابلیت خود کاربردهای مشخصی دارند.
-
جرثقیل سنگین چرخ پلاستیکی و چرخ زنجیری
این مدل از جرثقیل سنگین، اگر چه سرعت حرکت پایینی دارند اما به جای آن توانایی بار زیادی در حدود 20 الی 4000 تن را دارد. البته برای کاربرد جرثقیل سنگین و بالا بردن قدرت آن یک بوم تلسکوپی بر روی این ماشین نصب می کنند.
جرثقیل سنگین کامیونی قابلیت حمل بارهای سنگین در حدود 800 تن را دارد. البته کاربرد جرثقیل سنگین کامیونی بیشتر در پروژه های جاده ای است به این دلیل که راحت تر در جاده تردد می کند.
از جرثقیل سنگین برجی بیشتر در پروژه های راه سازی و سد سازی و دیگر پروژه های عمرانی استفاده می شود.
دیگر کاربرد جرثقیل سنگین ثابت، استفاده از آن به صورت ثابت بر روی زمین است. با بکارگیری این نوع جرثقیل بر روی زمین و به حالت ثابت، هیچ گونه نگرانی از بابت واژگونی بارها نخواهید داشت.
دیگر کاربرد جرثقیل سنگین شناور با توان باری برابر با 9000 تن در پروژه های عمرانی دریایی در ساخت ابر کشتی و احداث سکوها است. البته از این مدل جرثقیل برای بیرون آوردن کشتی های غرق شده نیز استفاده می شود.
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0